Související program:
Jídlo Pro Celou Rodinu
1. Sezóna 3. část
Příprava
Všechny ingredience potřebné kpudingu, svýjimkou čokolády smícháme ve středně velkém hrnci a vaříme za stálého míchání na středně mírném ohni. Vaříme 1 minutu po dobu varu, aby se puding zahustil, po jeho zahuštění ho dáme bokem a přimícháme do něj na malé kousky nalámanou čokoládu. Naplníme do misek, každou misku přikryjeme fólií, aby nám povrch nezatvrdl – je důležité, aby se fólie, případně máslem potřená fólie, nebo vlhký papír, nedostaly do přímého styku s pudingem! Vložíme do lednice, kde ho chladíme 1-1,5 hodiny. Ingredience k přípravě višňové polevy vložíme do malého hrnce a cca 5 minut vaříme, než se nám zahustí. Poté necháme vystydnout a během servírování ní polejeme povrch pudinku.