Související program:
Pekařství Paprika
1. Sezóna 3. část
Příprava
Při přípravě tohoto receptu používáme k přípravě masa kuchtu, se kterou se nám rychle a pohodlně pracuje. Kachní stehna posypeme solí, pepřem a trochou česneku, necháme je 2- hodiny odstát a poté je v zeleninovém, nebo masovém vývaru povaříme v kuchtě do měkka cca 30 minut. Poté je odložíme bokem, aby vystydla. Během této doby si nakrájíme na tenko zelí a na troše olivového oleje se solí a kmínem ho podusíme. Když už je zelí skoro hotové, tak kachnu v troubě na grilovém módu pečeme kůží naspod do zlatova, nakonec ji obrátíme aby byla krásně křupavoučká! Hotovou ciabattu rozpůlíme, natřeme ji výpekem z kachny, naplníme ji zelím a natrhanými kousky z kachních stehýnek.