Briošky s hořkými mandlemi a s broskví

Příprava

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Briošky rozkrojte příčně na polovinu a položte na plech vyložený pečicím papírem.
Všechny ingredience na sirup kromě ovoce dejte do malého hrnce a přiveďte k varu. Necháme 5 minut mírně vařit, aby sirup zhoustl. Nakonec vhoďte broskve zbavené pecek a rozkrojené na poloviny a nechte je 1 minutu povařit, aby mírně rozvařily, pak je opatrně vyjměte a dejte stranou.
Na krém ušlehejte máslo, vejce a cukr elektrickým ručním mixérem 5 minut, aby se cukr spojil, a poté přidejte mandle.
Každou briošku pokapejte sirupem a potřete mandlovým krémem. Posypte nahrubo nasekanými mandlemi a pečte 15 minut. Podávejte posypané moučkovým cukrem. Navrch dejte broskve.

zpět na seznam