Související program:

Dóra Havasová: Moje Vysněná Cukrárna
2. Sezóna 10. část
Příprava
Namočíme sušené třešně do horkého čaje. Slijeme a otřeme do sucha papírovým ručníkem.
Smícháme mouku s kakaem, solí a práškem do pečiva. Máslo a 20 dkg čokolády rozpustíme ve vodní lázni.
V jiné misce smícháme osušené třešně, nahrubo nasekané kešu a zbývající nasekanou čokoládu.
V mixéru vyšleháme vejce a cukr do pěny, asi 5 minut, přidáme vanilkový extrakt. Snížíme rychlost mixéru a vmícháme vychlazené rozpuštěné máslo s čokoládou. Pomalu špachtlí vmícháme směs mouky a pak směs kešu oříšků. Předehřejeme troubu na 160 stupňů.
Recept se může lišit od televizního vysílání.