Související program:
Dóra Havasová: Moje Vysněná Cukrárna
1. Sezóna 6. část
Příprava
Formy na suflé vymažeme máslem a zasypeme cukrem. Čokoládu rozpustíme na vodní lázni, dáme stranou vychladnout a vmícháme instantní kávu. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme k nim rozpuštěnou čokoládu, šlahčku, a pomerančový likér a vymícháme do hladka. Bílky ušleháme v robotu se špetkou soli na tuhý sníh. Ve 2-3 krocích zlehka promícháme s čokoládovou hmotou. . Plníme předem připravené formy, zhruba do 4/5 výšky formy. Okraj formy přejedeme prstem, abychom docílili rovnoměrného kynutí. Vložíme do trouhy vyhřáté na 180 stupňů. Pečeme 20 minut. Po vyjmutí z trouby ihned podáváme.
Foto: Katalin Sándor