Související program:

Dóra Havasová: Moje Vysněná Cukrárna
2. Sezóna 5. část
Příprava
Kaštanové pyré dáme spolu se smetanou a mlékem do kastrolu a zahříváme, dokud nezačne vařit. Poté promícháme tyčovým mixérem a přidáme rum. Mezitím smícháme žloutky s cukrem a solí, přidáme vlažný kaštanový krém a mícháme do hladka.
Hotový krém naplníme do misek na suflé a misky vložíme na plech. Používají se nižší mističky na pečení.
Na plech, na kterém budeme zapékat, nalijeme dostatek horké vody, tak do poloviny misek. Vložíme na hodinu a půl do předehřáté trouby na 110 stupňů. Máme hotovo, když je střed pevný. Vyjmeme misky z vodní lázně a necháme je vychladnout. Dáme do chladničky až do podávání.
Před podávání posypte vršek rovnoměrnou vrstvou cukru a roztavte ho pomocí flambovací pistole, až cukr zkaramelizuje. Ihned podáváme.
Recept se může lišit od televizního vysílání.