Související program:

Po Světe S Vidličkou A Nožem
1. Sezóna 7. část
Příprava
Maso nakrájené na drobné kostičky si důkladně orestujeme, přidáme do něho nakrájenou cibuli, česnek. Osolíme, okořeníme muškátovým oříškem, oreganem a pepřem. Zalijeme troškou sójové omáčky a vodou a vaříme do doby, dokud maso nebude měkké a šťavnaté. Poté maso odložíme stranou, aby vychladlo. K přípravě rajčatové omáčky si dáme zkaramelizovat trochu cukru na oleji, přidáme k němu zahuštěná rajčata, trošku sójové omáčky a rozdrcený česnek. Osolíme, opepříme, zalejeme vývarem a dochutíme troškou citronové šťávy. Vaříme do doby, dokud není dostatečně husté. Z máslového těsta vykrájíme kroužky, které vložíme do vymaštěných formiček na suflé, do formiček (na těsto) vložíme hovězí ragú a celé to zakryjeme vrstvou těsta. Potřeme vajíčkem, vložíme do trouby, kde vše pečeme na 160 stupních cca 30-40 minut.
Foto: Katalin Sándor