Mexická Sladká Tortilla S Vepřovým Masem

Světlý
Levný
Průměrný

Příprava

Na velké pánvi na rozehřátém oleji necháme do měkka podusit nakrájenou cibuli. Když už je cibule měkká, posypeme ji hnědým cukrem a dusíme do té doby, než se cukr roztopí a zkaramelizuje. Přidáme na kousky rozebrané maso a opečeme. Pánev vytřeme. Vložíme do ní jednu tortillu, polovinu z ní, ve tvaru půlměsíce, posypeme strouhaným sýrem, navrstvíme na ni jednu dávku sladkého vepřového masa, pak zase strouhaného sýra a pak tuto část překryjeme druhou, suchou polovinou tortilly. Otočíme a upečeme do červenohněda. Tortilla je hotova, když chytí hezkou barvu a sýr se v ní roztopí. Podáváme se smetanou a čerstvě nakrájeným koriandrem.

zpět na seznam