Paprikáš z kachny

Příprava

Kachnu nakrájejte na malé kousky a osmažte na kachním sádle. Přidejte nakrájenou cibuli a papriku, kmín a z koření uzenou a sladkou papriku, vše promíchejte. Přilijte vývar a vše vařte doměkka. Mezitím uvařte pohanku. Z octa, cukru a vody si připravíme zálivku na salát a přidáme mák. Hrášek oloupeme a přidáme do salátu.

K základu přidejte chilli pastu a promíchejte. Když je maso měkké, zalijeme ho smetanou a přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření, podle chuti okořeníme. Vodu, ocet a cukr přiveďte k varu, přidejte hořčičná semínka a vařte 10-12 minut. Nechte okapat.

K paprice přidejte nasekanou petrželku. Do salátu přidejte medové plody, mikrozeleninu, jetel, pohanku a olivový olej.

zpět na seznam