Philly Steak Sandwich

Střední
Drahý
Průměrný

Příprava

Nejdříve si připravíme sýrový krém. K sýrovému krému z obchodu si přimícháme lžíci hořčice, přidáme sůl, pepř, podle chutě česnek. Promícháme a dáme bokem. Zahřejeme pánev, přilijeme trošičku olivového oleje, přidáme trochu másla a začneme opékat steaky. Délka opékání závisí od toho, jak hrubý je plátek masa a zřejmě i podle toho, kdo a jak má rád opečený/propečený steak. Když už máme téměř hotovo, přidáme k masu jeden větší kousek másla, jeden stroužek česneku a snítek rozmarýnu. Uvolněnou šťávou několikrát polijeme maso. Pak stáhneme z plotny a necháme ještě 5 až 8 minut odpočívat. Čerstvé bagety rozřízneme na polovinu, natřeme nahrubo hořčicovým sýrovým krémem, přidáme na kroužky nakrájená rajčata, čerstvý salát případně baby špenát. Maso nakrájíme a naplníme do baget. Podáváme rozřízlé příčně a na polovinu.

zpět na seznam