Související program:
S Antoniem Na Trhu
1. Sezóna 5. část
Příprava
Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě
Necháme je trochu tvrdší
Připravíme omáčku z hřibů
Šalotku očistíme a nakrájíme, vložíme do hrnce s trochou olivového oleje a smažíme na mírném ohni dokud zesklovatí. Přilijeme teplou vodu
Přidáme mražené hřiby, nakrájené na kousky
Plamen zesílíme a zamícháme
Osolíme, opepříme, přidáme petrželku
Z alobalu vytvoříme lodičku
Spodek vymažeme kapkou olivového oleje
Vložíme filé z pražmy
Osolíme
Opepříme
Zalijeme bílým vínem
Přidáme brambory
Uzavřeme a pečeme při 160 C asi 25 min
(Foto: Katalin Sándor)