Teplý Salát Z Nových Brambor A Červené Řepy, Králík V Blynkové Strouhance

Střední
Střední
Průměrný

Příprava

Máslo rozpusťte a nalijte do velké nádoby. Králičí filety očistětě, osolte a potřete olejem. Z toastového chleba odkrojte kůrku a natrhejte ho do kuchyňského robota, chvíli mixujte. pak přidejte bylinky a špetku soli. Znovu promixujte. Přilijte olivový olej, aby se vše spojilo dohromady. Králíka opečte na pánvi ze všech stran. Bylinkovou strouhanku přimáčkněte na maso, vložte ho do pekáčku a zapečte pod grilem asi 5 minut nebo do zlatohněda. Přidejte brambory a řepu a prohoďte, aby se zelenina obalila máslem. Na velké rozpálené pánvi vše opečte spolu s olivovým olejem. Znovu vraťte do mísy, posypte zelenými lístky a parmazánem a okořeňte. Králik: Králičí filety očistětě, osolte a potřete olejem. Z toastového chleba odkrojte kůrku a natrhejte ho do kuchyňského robota, chvíli mixujte. pak přidejte bylinky a špetku soli. Znovu promixujte. Přilijte olivový olej, aby se vše spojilo dohromady. Králíka opečte na pánvi ze všech stran. Bylinkovou strouhanku přimáčkněte na maso, vložte ho do pekáčku a zapečte pod grilem asi 5 minut nebo do zlatohněda.

Foto: Katalin Sándor

zpět na seznam