Související program:

Dóra Havasová: Moje Vysněná Cukrárna
2. Sezóna 9. část
Příprava
Smetanu s medem a kávou přivedeme k varu. Tmavou čokoládu nalámeme do misky a přelijeme horkou smetanou. Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí, pak vmíchejte máslo. Zakryjeme a dáme do chladničky, dokud neztuhne. Pomocí lžičky tvarujeme malé kuličky, které následně dáme opět ztuhnout do chladničky.
Na obalení lanýžových kuliček rozpustíme 10 dkg tmavé čokolády, pak rozdrobte 5 dkg čokolády, mícháme, dokud se nerozpustí. Vidličkou po jedné namáčíme kuličky. Vložíme do kakaa. Lehce oklepeme, chceme, aby byly kuličky celé obalené. Necháme ztuhnout po dobu 4 – 5 minut. Mezitím můžeme v klidu vyrobit i další lanýže.
Recept se může lišit od televizního vysílání.